Wist u dat…

Geplaatst door Beursgenoten op 18 mei 2017 14:22:32 CEST
Beursgenoten

Ze noemen het op de Amsterdamse effectenbeurs “De wereld van Beursgenoten” en wij begrijpen dat. Beursgenoten heeft veel te bieden. We willen u graag wijzen op de handige tool die u op onze site vindt waarmee u in staat bent om in een oogopslag aandelen te volgen met het bijbehorende beleggingsadvies wat wij daarvoor geven. Duim omhoog is ‘kopen’ en duim naar beneden is ‘verkopen’. Daarnaast heb je natuurlijk nog het houden en speculatief advies.

Wanneer u op het aandeel klikt vindt u echt alle gegevens die u graag wilt weten. Welke datum keert een aandeel dividend uit? En…hoeveel dividend? Wat is de (intrinsieke)waarde? Wat zijn de adviezen van andere analisten? En wanneer komt er weer een spannend bericht uit van het aandeel waar u in hebt belegt of van plan bent dat te doen? Ook kunt u alle gefundeerde adviezen lezen die Beursgenoten in het verleden heeft gegeven. Dan weet u helemaal van de hoed en de rand over uw aandelen. Beursgenoten onderbouwt haar adviezen en heeft als leidraad de werkelijke fundamentele gang van zaken bij de betreffende onderneming. Om die reden heeft Beursgenoten al twee keer de “Gouden Stier” als beste van Nerdeland gewonnen.

Beursgenoten volgt de aandelen op de Nederlandse Beurs, maar ook op de Belgische Beurs. Beursgenoten is vermaard om haar parels. We zoeken parels over de hele (beurs)wereld en als we er een gevonden hebben zitten onze Beursgenoten op de eerste rij!

AEX.png

Beursgenoten is meer…

Wanneer u dingen opmerkt of andere vragen dan is er de vraagbaak. Kort en bondig worden vragen beantwoord en waar u even niet uitkomt. Ons motto: ‘Twee weten meer dan een’.

Inbox.png


Er zijn zoveel redenen om abonnee te worden van Beursgenoten. Wij laten u de startpagina zien van Beursgenoten. U bent slechts 1 klik verwijderd van de wereld van Beursgenoten.

Startpagina.png

Eendracht maakt macht

Bent u niet nieuwsgierig naar ‘de wereld van Beursgenoten’? Wij wel naar u. Eendracht maakt macht. Word vandaag nog abonnee en ontvang het extra dikke magazine van Beursgenoten! Een 2 jarig lidmaatschap kost normaal 899 euro maar omdat we u er graag bij hebben bieden we een flinke korting aan. Voor 749 euro krijgt u alles wat Beursgenoten te bieden heeft! Klik hier om vandaag nog lid te worden.


Eventuele posities van Beursgenoten/Auteur vindt u onder Mededelingen op onze website.