Wegblijven bij het Welgestelde Biotechnologie Fonds

Geplaatst door Beursgenoten op 25 april 2019 9:27:06 CEST

Onderwerpen:
Welgesteld Biotech Fonds

Beursgenoten

welgestel2

MountainShield, het fonds onder strategische leiding van Selwyn Duijvestein, verloor maar liefst 37% en haalt dus de trukendoos uit de kast met “stuivertje verwisselen”. Beursgenoten ontvangt veel vragen van beleggers inzake MountainShield en het, door dezelfde club gerunde, Welgestelde Biotechnologie Fonds. Beursgenoten wil u hiervoor waarschuwen. Eerder liet de VEB zich ook al negatief uit over deze club. Besef goed: een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Veel van onze lezers en volgers worden “persoonlijk” uitgenodigd voor wat men het Welgestelde Biotechnologie Fonds noemt. Wij winden er geen doekjes omheen en adviseren u deze investering ten stelligste af en zouden de koffie die men aanbiedt beter maar laten staan. Selwyn Duijvestein heeft geld van beleggers via MountainShield op een zijwaartse manier ook in dit Welgestelde Biotechnologie Fonds gestoken. Zoals eerder genoemd heeft MountainShield een negatief resultaat van maar liefst -37%. Geld wat dus verspeeld is. Het zou ons zeker niet verbazen dat dit verlies binnenkort meer kan gaan worden. Aan de vragenstellers vertelt Beursgenoten dan ook eerlijk dat men dient te beseffen dat wanneer een fonds 50% daalt het 100% moet stijgen, wilt u op eigen geld uitkomen. U weet zelf dat dit veelal onmogelijk is. Door Selwyn Duijvestein van MountainShield zijn de reclamecampagnes om die reden verschoven naar het onderhavige Welgestelde Biotechnologie Fonds. Dat geldt ook, zoals gezegd, voor een deel van de gelden. Blijkbaar heeft MountainShield zo weinig vertrouwen dat één en ander goed komt dat ze het geld van klanten maar van links naar rechts schuift. Stuivertje verwisselen noemen we dat. Úw stuivertjes wel te verstaan. Beursgenoten maakt zich grote zorgen over de resultatenontwikkeling en nog meer zorgen over hoe één en ander af zal lopen voor de beleggerswaarde ontwikkelingen van het fonds. Op de site van het Welgestelde Biotechnologie Fonds en MountainShield staat het volgende te lezen:

Zowel voor de NAV en het rendement van het fonds als voor de NAV en het rendement per participatie geldt dat dit de waarde is na aftrek van de kosten en de beheerfee. Onderstaand rendement is na aftrek van alle lopende kosten en performance fee. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Dat verleden is voor veel beleggers een teleurstelling geworden. Het verleden leert de toekomst zegt men. Ons advies voor het Welgestelde Biotechnologie Fonds is: blijf er vandaan. Voor beide fondsen derhalve: Verkopen.


Eventuele posities van Beursgenoten/Auteur vindt u onder Mededelingen op onze website.Geert Schaaij

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste beursparels?

Meld u dan kostenloos aan voor de Beursgenoten nieuwsbrief en wordt samen met duizenden medebeleggers op de hoogte gehouden van het laatste Beursnieuws.