SBM Offshore...Wij doen het met opties

Geplaatst door Beursgenoten op 16 november 2017 15:57:00 CET

Beursgenoten heeft de belegger veel meer te bieden dan slechts een tip. Wij zijn uw beleggingsadviseur en staan u met raad terzijde. Niet voor niets dat Beursgenoten al ruim 11 jaar lang een begrip is in de wereld van beleggen. Een wereld van vallen en op staan. Een wereld waarbij ratio bepalend moet zijn voor uw vermogen en zeker niet de waan van de dag. Beursgenoten wil een hand en een voet zijn voor de belegger, ook voor u! We hebben voor onze leden een mooie optiestrategie opgetuigd in SBM Offshore. Leden krijgen met regelmaat uitgebreide strategische kansen. 


Lees meer...

  SBM Offshore, Optiestrategie


Beursgenoten kijkt met regelmaat naar algemeen economische feiten die de beursen zouden kunnen stuwen. Vergelijk onze informatie eens met die van uw huidige adviseur(s). Beursgenoten wordt door beleggers gezien als de meest informatieve website met het mooiste magazine. Oordeel zelf, de abonnemensprijs is maar een fractie van wat het aanreiken van een juist advies u kan opleveren! Klik hier om de abonnementen te bekijken.


Lees meer...

  GrandVision, Fugro, SBM Offshore, Adecco, AB InBev, Refresco Group


Strategisch denken voor SBM Offshore

Geplaatst door Beursgenoten op 13 januari 2016 16:27:12 CET

Al geruime tijd heerst er onzekerheid rondom SBM Offshore. Sinds 2012 staat de koers onder druk door vermeende smeergeldbetalingen, een dalende olieprijs en het rampzalig verlopen Yme-project. Het verleden lijkt SBM Offshore te achtervolgen, maar Beursgenoten kijkt liever vooruit en ziet wel degelijk kansen voor de maritiem dienstverlener.


Lees meer...

  SBM Offshore


Gelukkig nieuwjaar op de beurs begint ongelukkig

Geplaatst door Beursgenoten op 6 januari 2016 10:59:30 CET

De eerste beursdag van het nieuwe jaar start met een daling van de AEX van 2,4% op moment van schrijven. De aanleiding is China, waar de aandelenhandel op de eerste handelsdag van het nieuwe jaar vroegtijdig eindigde, omdat de koersen de toonaangevende CSI 300-index 7% in het rood stond. Er verschijnen tegenvallende berichten over de Chinese economie, die lijken aan te geven dat er een verdere krimp van de industrie aldaar zal plaatsvinden. Daarnaast anticipeerden beleggers op het einde van het tijdelijke verbod op de verkoop van aandelen door grootaandeelhouders van bedrijven.


Lees meer...

  AEX, SBM Offshore, Strabag Wasserbau


Business Class

Geplaatst door Beursgenoten op 28 december 2015 10:43:54 CET

Afgelopen zondag was Geert Schaaij te gast in het programma Business Class en heeft hij weer het laatste nieuws op het gebied van beleggen besproken met Harry Mens. Deze keer blikt hij terug op 2015 een geeft hij zijn visie over het jaar 2016. Ook heeft hij vijf kansrijke pennystocks besproken. Naast beleggingsnieuws biedt hij de kijker een leuk rapport aan met diverse tips. U kunt de uitzending hier terugkijken.


Lees meer...

  SBM Offshore, Accys, Espirite, RoodMicrotec, Royal Dutch Shell, Ctak, Ordina

Eventuele posities van Beursgenoten/Auteur vindt u onder Mededelingen op onze website.