Zeven feiten die u moet weten over de beurs van nu!

Geplaatst door Beursgenoten op 11 januari 2016 17:20:30 CET

Beursgenoten vindt dat de markt, zeker nu, alleen fundamenteel bekeken moet worden. Mensen die te weinig of geen verstand van aandelen hebben, maar van de hype willen profiteren, moeten ultra voorzichtig zijn. Stock-picking is het thema van de komende tijd en wordt meer en meer belangrijk. Beleggers moeten zeker niet alles over één kam scheren. Zeven feiten op een rij:  


Lees meer...

  Royal Dutch Shell


Business Class

Geplaatst door Beursgenoten op 28 december 2015 10:43:54 CET

Afgelopen zondag was Geert Schaaij te gast in het programma Business Class en heeft hij weer het laatste nieuws op het gebied van beleggen besproken met Harry Mens. Deze keer blikt hij terug op 2015 een geeft hij zijn visie over het jaar 2016. Ook heeft hij vijf kansrijke pennystocks besproken. Naast beleggingsnieuws biedt hij de kijker een leuk rapport aan met diverse tips. U kunt de uitzending hier terugkijken.


Lees meer...

  SBM Offshore, Accys, Espirite, RoodMicrotec, Royal Dutch Shell, Ctak, Ordina


Beursgenoten TV - Gehavende aandelen…nieuwe kansen?

Geplaatst door Beursgenoten op 17 december 2015 11:38:51 CET

Geen gedraai eromheen! Deze video is duidelijk en belangrijk voor uw beleggingsbeslissingen. Wat is de overeenkomst van Royal Dutch Shell en Delta Lloyd? En waar moeten we bij ASMI op letten? Tevens besteden we in deze video aandacht aan ArcelorMittal en Outokumpu.


Lees meer...

  ASM International, ArcelorMittal, Delta Lloyd, Royal Dutch Shell, Outokumpu

Eventuele posities van Beursgenoten/Auteur vindt u onder Mededelingen op onze website.