Tijd voor weer een rondje over het Beursveld met Geert Schaaij

Geplaatst door Beursgenoten op 10 november 2019 9:00:00 CET

Tijd voor weer een rondje over het Beursveld met Geert Schaaij. Volgens Geert wil de beurs alleen maar omhoog, vooral nu het sentiment aanmerkelijk verbetert. En met Ordina, wat moeten we daarmee doen of moet de stijging nog beginnen? Bekijk het in onderstaande videoboodschap.Lees meer...

  Ordina


Geen woorden maar daden

Geplaatst door Beursgenoten op 14 september 2016 10:23:01 CEST

Beursgenoten voorspelde op 17 januari, toen de AEX-index 385 punten stond en de hele wereld in koor riep en met vetgedrukte letters schreef dat de AEX Index nog verder zou dalen, dat we nog tijdens de zomer wel weer eens op 450 punten konden staan, bekijk het in deze video


Lees meer...

  Fugro, Ordina, ASR, Ahold Delhaize


Hebt u dit ook gezien zondag?

Geplaatst door Beursgenoten op 29 maart 2016 12:12:17 CEST

Afgelopen zondag kon u in Business Class zien welke nieuwe inzichten Geert Schaaij met de kijker en Harry Mens deelde. Hij gaf zijn mening over het te snelle herstel van de AEX index en deelde wat de belegger het beste kan doen in deze situatie. Daarnaast besprak hij met Harry Mens o.a. de bankensector en de interessante aandelen van dit moment. Hebt u de uitzending gemist? U kunt het hier terugkijken.


Lees meer...

  AEX, ABN AMRO, Ordina, Lucas Bols, Akzo Nobel, Philips 66


Business Class

Geplaatst door Beursgenoten op 28 december 2015 10:43:54 CET

Afgelopen zondag was Geert Schaaij te gast in het programma Business Class en heeft hij weer het laatste nieuws op het gebied van beleggen besproken met Harry Mens. Deze keer blikt hij terug op 2015 een geeft hij zijn visie over het jaar 2016. Ook heeft hij vijf kansrijke pennystocks besproken. Naast beleggingsnieuws biedt hij de kijker een leuk rapport aan met diverse tips. U kunt de uitzending hier terugkijken.


Lees meer...

  SBM Offshore, Accys, Espirite, RoodMicrotec, Royal Dutch Shell, Ctak, Ordina


Beursgenoten TV - Vijf kansrijke pennystocks

Geplaatst door Beursgenoten op 24 december 2015 13:26:17 CET

Pennystocks zijn aandelen die van een paar centen naar een paar euro noteren. Ze zijn leuk en riskant, maar kansrijk. Beursgenoten heeft vijf kansrijke pennystocks geselecteerd. Benieuwd welke? Geert bespreekt ze in de video.


Lees meer...

  Accys, Espirite, RoodMicrotec, Ctak, Ordina

Eventuele posities van Beursgenoten/Auteur vindt u onder Mededelingen op onze website.