Beursgenoten TV

Geplaatst door Geert Schaaij op 14 september 2018 15:49:47 CEST

In deze video legt Geert Schaaij van Beursgenoten uit waarom de beurzen wat vriendelijker worden. Ook legt Geert uit waarom hij zijn vingers nog niet brandt aan BE Semiconductor. Uitgebreid aan bod komt ook waar we staan met Fugro. Meer dan ooit is een abonnement op Beursgenoten een goede aanvulling op uw belegging.


Lees meer...

  Fugro, BE Semiconductors


Enorme verschuivingen in de meest geschaduwde aandelen.

Geplaatst door Geert Schaaij op 11 september 2018 17:08:01 CEST

Beursgenoten geeft beleggers een voorsprong in beleggen. Het is een lastige beurs. Dan is het meer dan goed om te weten waar beleggers naar kijken. ING staat met stip bovenaan in de Beursgenoten Top 25 meest geschaduwde aandelen. Beleggers willen blijkbaar dus niks missen en klaar zijn voor de sprong. De vraag is uiteraard: Welke sprong…?


Lees meer...

  ING, Fugro, Sif


Beursgenoten kijkt met regelmaat naar algemeen economische feiten die de beursen zouden kunnen stuwen. Vergelijk onze informatie eens met die van uw huidige adviseur(s). Beursgenoten wordt door beleggers gezien als de meest informatieve website met het mooiste magazine. Oordeel zelf, de abonnemensprijs is maar een fractie van wat het aanreiken van een juist advies u kan opleveren! Klik hier om de abonnementen te bekijken.


Lees meer...

  GrandVision, Fugro, SBM Offshore, Adecco, AB InBev, Refresco Group


Tsunami van Amerikaans geld naar Europese beurzen?

Geplaatst door Beursgenoten op 18 januari 2017 19:26:43 CET

Beursgenoten staat bekend om haar parels en uitgesproken mening. Beursgenoten kan frank en vrij praten over bedrijven omdat wij geen banden met hen hebben zoals een bank dat veelal wel heeft. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat een beursbedrijf leningen afsluit bij een bank terwijl vijf meter verderop de researchafdeling het aandeel onderuit schoffelt. Natuurlijk moet er een 'Chinese muur' tussen de diverse afdelingen zitten, maar het is net hoe goed gelovig u bent toch?  Dit weekend is Geert Schaaij uitgenodigd om in Business Class zijn mening te geven over de beurs. Kijkt dus aanstaande zondag om 10.30 uur naar RTL7.


Lees meer...

  Fugro


Loopt u voor de muziek uit, of er achteraan?

Geplaatst door Beursgenoten op 8 december 2016 15:07:32 CET

De beurzen walsen door. Aandelen stijgen en iedereen is blij. Zelfs op RTL Z zijn ze positief aan het worden. Maar wie denkt dat beleggen een even pad is geworden zou zich weleens kunnen vergissen. Sommige aandelen moet verkocht worden denken wij. Waarom? Ze zijn te duur. In historisch opzicht zijn de ratio overgewaardeerd zoals hoge koerswinstverhouding, een superlaag dividendrendement en zwakke vooruitzichten. Kijk op de Beursgenoten website waar u in één oogopslag, doormiddel van het rode duimpje naar beneden, kunt zien welk aandeel wij bedoelen. Lees onze motivatie en beoordeel of u deze visie onderstreept. Dit voorkomt dat u niet achter de muziek aanloopt. In het nieuwe prachtige Beursgenoten Magazine (ook op de site) zijn we zeer te spreken over Ahold Delhaize. We hebben een uitgekiende strategie opgetuigd, waar Beursgenoten inmiddels om geroemd wordt. Reden genoeg om snel abonnee te worden lijkt ons.


Lees meer...

  Fugro, Delta Lloyd, Ahold Delhaize, AB InBev

Eventuele posities van Beursgenoten/Auteur vindt u onder Mededelingen op onze website.