Zou een overname van Fugro door Boskalis er nu wel in zitten? Onder beleggers die het aandeel Fugro tegen een hogere koers hebben aangeschaft dan er bij een eventuele overname waarschijnlijk voor zal worden betaald, leeft de angst voor een overname. Beursgenoten geeft in dit stuk een paar uitgangspunten mee, waarvan wij denken dat beleggers er mee kunnen leven en waarmee Boskalis zijn eerder beoogde overname kan doen. Fugro loopt dan niet meer langs de rand van zijn bankconvenanten en ‘shorters’ die het aandeel nu gijzelen, hebben het nakijken. Maar eerst vertellen wij u hoe de vlag er bij beide bedrijven voor staat.


Lees meer...

  Fugro, Boskalis


Beleggers hebben vizier op Boskalis, hoe wij dat weten?

Geplaatst door Beursgenoten op 20 september 2017 9:48:56 CEST

De geweldige en unieke statistieken van deze maand, waarin wij kunnen zien welke aandelen de beleggers massaal volgen, geeft de abonnees van Beursgenoten een voorsprong. Beleggers vinken op onze site dit aandeel aan om er vooral niets over te missen. En dat doen ze uiteraard met een legitieme reden. We waren compleet verrast dat Boskalis nu op de eerste plaats staat, terwijl de onderneming in de vorige lijst niet eens voorkwam. Onmiddellijk hebben we een fundamentele analyse gemaakt die wij u hierbij aanbieden. Lees wat een voorsprong in beleggen Beursgenoten u kan bieden en besluit om ook abonnee te worden.


Lees meer...

  Boskalis


Stijgende beurzen en dalende beurzen - Beursgenoten TV

Geplaatst door Beursgenoten op 24 februari 2016 10:51:18 CET

Dalende beurzen en stijgende beurzen? Wat kunt u in deze situatie het beste met uw aandelen doen? Geert Schaaij vertelt het u graag in onderstaande video. Daarnaast bespreekt hij KPN, de goedlopende strategie in Aegon en licht hij het verkoopadvies in het aandeel Air France-KLM toe. En hoe denkt Beursgenoten op dit moment over Boskalis nu ABN het aandeel naar beneden prijsde?  


Lees meer...

  Air France-KLM, Boskalis, Aegon, KPN


Beursgenoten TV - Aracadis, Brunel en meer…

Geplaatst door Beursgenoten op 15 januari 2016 14:37:18 CET

Geert Schaaij behandelt in deze video de beurs in het algemeen. Daarnaast stipt hij aandelen aan die hij graag eens van een andere kant belicht. Voor welke aandelen geeft hij op dit moment een koop- of verkoopadvies?


Lees meer...

  Brunel, ASM International, Air France-KLM, Boskalis

Eventuele posities van Beursgenoten/Auteur vindt u onder Mededelingen op onze website.