Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Geplaatst door Beursgenoten op 10 oktober 2017 15:08:39 CEST

Beursgenoten drukt haar beleggers op het hart de posities niet te groot te hebben en vooral oog te hebben voor het dividend en de waarderingen. Sommige aandelen die mogelijk ook in uw portefeuille zitten kunnen overprijsd zijn.


Lees meer...

  Air France-KLM, BAM


Bouwers hebben de wind weer in de zeilen

Geplaatst door Geert Schaaij op 2 juni 2017 14:18:37 CEST

Sinds de overname van het in de problemen geraakte Ballast-Nedam door het Turkse Renaissance begin 2016 waren er op de Amsterdamse beurs nog maar twee echte bouwbedrijven overgebleven: BAM en Heijmans. Op 12 mei kwam er een derde bouwer bij doordat Koninklijke Volker Wessels na een lange afwezigheid terugkeerde naar de beurs. Sinds 2003 waren de aandelen in handen van de familie Wessels, die bij de beursgang een deel van het kapitaal aanbood, omdat die het vermogen beter wil spreiden.


Lees meer...

  BAM, Heijmans, VolkerWessels


Stand van Zaken

Geplaatst door Beursgenoten op 13 januari 2017 10:37:21 CET

Onze Beursgenotenwebsite is kosteloos en exclusief voor onze abonnees. U kunt daar elke dag geëvalueerd de nieuwste updates en parels vinden. Deze week zetten we het aandeel Stern op kopen en het aandeel is nu al reeds 5% hoger. Kijk eens naar het torenhoge dividend. Deze keer heeft u het aandeel waarschijnlijk gemist. Een goede reden dus om abonnee te worden van Beursgenoten, voor het geld hoeft u het niet te laten. Het aanreiken van een goed advies of het waarschuwen voor een verkeerde beleggingsbeslissing geeft u een voorsprong in beleggen.

Het aandeel KPN hebben we uitgebreid in ons magazine behandeld met een strategie van ruim 30% per jaar bij gelijkblijvende koers. Nu het aandeel de afgelopen weken met 8% is gestegen kunt u al watertandend zien hoe de strategie al vet in de winst staat. Ga daarvoor ook naar onze site en kijk bij de optiecalculator, waar de strategie live te volgen is als u abonnee bent. Waarom? Geert Schaaij doet live met u mee.

We sommen in het kort nog even enkele conclusies op die u vandaag op onze site kunt lezen.


Lees meer...

  Brunel, ABN AMRO, BAM, Heijmans, Stern

Eventuele posities van Beursgenoten/Auteur vindt u onder Mededelingen op onze website.