Voor dag en dauw

Geplaatst door Geert Schaaij op 12 januari 2018 9:11:24 CET

Stand van zaken. Elke dag, elke morgen analyseren we het nieuws voor dag en dauw. Wikken en wegen het bestaande advies. Laten we nog noemen alle informatie over data. De vraagbaak waar u persoonlijk uw vragen kunt stellen. Kort en bondig ontvangt u antwoord waar geen letter Frans bij is. Prietpraat kunt u bij uw adviseurs wel krijgen. U hoeft het niet namelijk met ons eens te zijn. Beursgenoten wil dat u de juiste beslissing neemt. Dat is wat we doen en waarin we willen uitblinken!


Lees meer...

  Brunel, Air France-KLM, Randstad, Unipol, Pandora, Wolters Kluwer


Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Geplaatst door Beursgenoten op 10 oktober 2017 15:08:39 CEST

Beursgenoten drukt haar beleggers op het hart de posities niet te groot te hebben en vooral oog te hebben voor het dividend en de waarderingen. Sommige aandelen die mogelijk ook in uw portefeuille zitten kunnen overprijsd zijn.


Lees meer...

  Air France-KLM, BAM


Stijgende beurzen en dalende beurzen - Beursgenoten TV

Geplaatst door Beursgenoten op 24 februari 2016 10:51:18 CET

Dalende beurzen en stijgende beurzen? Wat kunt u in deze situatie het beste met uw aandelen doen? Geert Schaaij vertelt het u graag in onderstaande video. Daarnaast bespreekt hij KPN, de goedlopende strategie in Aegon en licht hij het verkoopadvies in het aandeel Air France-KLM toe. En hoe denkt Beursgenoten op dit moment over Boskalis nu ABN het aandeel naar beneden prijsde?  


Lees meer...

  Air France-KLM, Boskalis, Aegon, KPN


Beursgenoten TV - Aracadis, Brunel en meer…

Geplaatst door Beursgenoten op 15 januari 2016 14:37:18 CET

Geert Schaaij behandelt in deze video de beurs in het algemeen. Daarnaast stipt hij aandelen aan die hij graag eens van een andere kant belicht. Voor welke aandelen geeft hij op dit moment een koop- of verkoopadvies?


Lees meer...

  Brunel, ASM International, Air France-KLM, Boskalis

Eventuele posities van Beursgenoten/Auteur vindt u onder Mededelingen op onze website.