Ahold Delhaize opereert in vechtmarkt

Geplaatst door Beursgenoten op 2 mei 2019 15:31:16 CEST

De koers van het supermarktconcern Ahold Delhaize stond in april zwaar onder druk en in enkele weken tijd verdampte ruim 10% aan beurswaarde. De belangrijkste oorzaak was een grote staking bij de grootste Amerikaanse werkmaatschappij, Stop & Shop, die zelfs tot een winstwaarschuwing leidde. Tegelijkertijd lijken echter ook structurele oorzaken aan het vertrouwen van de beleggers te knagen.


Lees meer...

  Ahold Delhaize


Loopt u voor de muziek uit, of er achteraan?

Geplaatst door Beursgenoten op 8 december 2016 15:07:32 CET

De beurzen walsen door. Aandelen stijgen en iedereen is blij. Zelfs op RTL Z zijn ze positief aan het worden. Maar wie denkt dat beleggen een even pad is geworden zou zich weleens kunnen vergissen. Sommige aandelen moet verkocht worden denken wij. Waarom? Ze zijn te duur. In historisch opzicht zijn de ratio overgewaardeerd zoals hoge koerswinstverhouding, een superlaag dividendrendement en zwakke vooruitzichten. Kijk op de Beursgenoten website waar u in één oogopslag, doormiddel van het rode duimpje naar beneden, kunt zien welk aandeel wij bedoelen. Lees onze motivatie en beoordeel of u deze visie onderstreept. Dit voorkomt dat u niet achter de muziek aanloopt. In het nieuwe prachtige Beursgenoten Magazine (ook op de site) zijn we zeer te spreken over Ahold Delhaize. We hebben een uitgekiende strategie opgetuigd, waar Beursgenoten inmiddels om geroemd wordt. Reden genoeg om snel abonnee te worden lijkt ons.


Lees meer...

  Fugro, Delta Lloyd, Ahold Delhaize, AB InBev


Geen woorden maar daden

Geplaatst door Beursgenoten op 14 september 2016 10:23:01 CEST

Beursgenoten voorspelde op 17 januari, toen de AEX-index 385 punten stond en de hele wereld in koor riep en met vetgedrukte letters schreef dat de AEX Index nog verder zou dalen, dat we nog tijdens de zomer wel weer eens op 450 punten konden staan, bekijk het in deze video


Lees meer...

  Fugro, Ordina, ASR, Ahold Delhaize

Eventuele posities van Beursgenoten/Auteur vindt u onder Mededelingen op onze website.