Abonnees van Beursgenoten weten dat wij geen nieuws presenteren op de website, maar nieuws evalueren. Dit is geheel anders dan het naschrijven van feiten. Wij vermelden feiten en koppelen daar een hernieuwd advies aan. Dat is in wezen anders dan iedere andere site in Nederland.


Lees meer...

  ABN AMRO, Aegon


Stand van Zaken

Geplaatst door Beursgenoten op 13 januari 2017 10:37:21 CET

Onze Beursgenotenwebsite is kosteloos en exclusief voor onze abonnees. U kunt daar elke dag geëvalueerd de nieuwste updates en parels vinden. Deze week zetten we het aandeel Stern op kopen en het aandeel is nu al reeds 5% hoger. Kijk eens naar het torenhoge dividend. Deze keer heeft u het aandeel waarschijnlijk gemist. Een goede reden dus om abonnee te worden van Beursgenoten, voor het geld hoeft u het niet te laten. Het aanreiken van een goed advies of het waarschuwen voor een verkeerde beleggingsbeslissing geeft u een voorsprong in beleggen.

Het aandeel KPN hebben we uitgebreid in ons magazine behandeld met een strategie van ruim 30% per jaar bij gelijkblijvende koers. Nu het aandeel de afgelopen weken met 8% is gestegen kunt u al watertandend zien hoe de strategie al vet in de winst staat. Ga daarvoor ook naar onze site en kijk bij de optiecalculator, waar de strategie live te volgen is als u abonnee bent. Waarom? Geert Schaaij doet live met u mee.

We sommen in het kort nog even enkele conclusies op die u vandaag op onze site kunt lezen.


Lees meer...

  Brunel, ABN AMRO, BAM, Heijmans, Stern


Hebt u dit ook gezien zondag?

Geplaatst door Beursgenoten op 29 maart 2016 12:12:17 CEST

Afgelopen zondag kon u in Business Class zien welke nieuwe inzichten Geert Schaaij met de kijker en Harry Mens deelde. Hij gaf zijn mening over het te snelle herstel van de AEX index en deelde wat de belegger het beste kan doen in deze situatie. Daarnaast besprak hij met Harry Mens o.a. de bankensector en de interessante aandelen van dit moment. Hebt u de uitzending gemist? U kunt het hier terugkijken.


Lees meer...

  AEX, ABN AMRO, Ordina, Lucas Bols, Akzo Nobel, Philips 66


Business Class - Wat Geert u te vertellen had

Geplaatst door Beursgenoten op 23 november 2015 16:54:00 CET

Afgelopen zondag was Geert Schaaij te gast in het programma Business Class en heeft hij weer het laatste nieuws op het gebied van beleggen besproken met Harry Mens. Naast beleggingsnieuws biedt hij de kijker een aantal leuke acties aan. U kunt de uitzending hier terugkijken.


Lees meer...

  ING, ABN AMRO, SpareBank 1 Nord-Norge, Delta Lloyd, PostNL


Wel of niet inschrijven op de ABN Amro bank?

Geplaatst door Beursgenoten op 12 november 2015 12:19:11 CET

ABN Amro brengt 188 miljoen aandelen naar de beurs tegen een koers van €16-€20 (marktwaarde €15 – 18,8 miljard). Particuliere beleggers kunnen vanaf vandaag tot en met woensdag 18 november inschrijven, waarna de handel op 20 november aanvangt. Wie wil inschrijven dient dit tijdig te doen, want het loket mag eerder dicht bij veel belangstelling. De kans hierop wordt met de minuut groter, want de belangstelling lijkt groot. Wie gaat inschrijven, doet dit bij zijn eigen bank of broker. Inschrijven kan niet via Beursgenoten.  


Lees meer...

  GrandVision, ABN AMRO, Delta Lloyd, Philips

Eventuele posities van Beursgenoten/Auteur vindt u onder Mededelingen op onze website.