Enorme verschuivingen in de meest geschaduwde aandelen.

Geplaatst door Geert Schaaij op 11 september 2018 17:08:01 CEST

Onderwerpen:
ING, Fugro, Sif

Geert Schaaij

Beursgenoten geeft beleggers een voorsprong in beleggen. Het is een lastige beurs. Dan is het meer dan goed om te weten waar beleggers naar kijken. ING staat met stip bovenaan in de Beursgenoten Top 25 meest geschaduwde aandelen. Beleggers willen blijkbaar dus niks missen en klaar zijn voor de sprong. De vraag is uiteraard: Welke sprong…?

Meest geschaduwde aandelen

Elke dag volgen wij alles wat zich afspeelt op de beurs en wat voor gevolgen dat heeft voor de aandelen en delen deze bevindingen in onze rubriek stand van zaken. Kopen of verkopen? Hier kunnen beleggers elke dag hun positie toetsen. Twee weten immers meer dan een. Het aandeel SIF op de tweede plaats, dat is verrassend, maar toch ook weer niet. Het aandeel is te goedkoop. Geert Schaaij zal namens Beursgenoten zijn opwachting weer maken op TV bij RTL7 en SBS6. Zoals velen van hem gewend zijn zal hij zijn mening niet onder stoelen of banken steken. De vorige stipnotering van het aandeel Fugro in de Beursgenoten Top 25 is gezakt van nummer 1 naar het midden. Dat verbaast ons niks. Onze abonnees weten allang wat ze mogen verwachten. Beleggen doe je samen.


Eventuele posities van Beursgenoten/Auteur vindt u onder Mededelingen op onze website.Geert Schaaij

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste beursparels?

Meld u dan kostenloos aan voor de Beursgenoten nieuwsbrief en wordt samen met duizenden medebeleggers op de hoogte gehouden van het laatste Beursnieuws.